tiistai 16. syyskuuta 2008

Onneksi sopivan itse-preppaamisen ja suomalaisten myötätuntotuen avulla en kokenut mitään henkistä romahtamista kun selvisi - ihan odotetusti - etten ollut päässyt tänään alkavalle kurssille. Opiskeljakortin ja testitulosten kalastamisen jälkeen lähdimme kolmen suomalaisen kanssakärsijäni kanssa läheiseen brasseriaan syömään ja juomaan runsaasti roseeta hukuttaaksemme murheemme - tai ainkin tämä oli mun reissun pohjimmainen tarkoitus. Se kuitenkin toimi hyvin, kolme tuntia istuttuamme päätimme vielä lähteä Tytin kanssa myöhemmin leffaan, yö-Truffauttia. Voisin vähän tähän väliin hehkuttaa miten USKOMATTOMAT leffavarannot täällä on, joka päivän joka tunnille suurinpiirtein löytyisi jotain kiinnostavaa katsottavaa. Nytkin saatiin tuo leffalippu erikoistarjouksella: 3,5e, johon kuuluu myö huomisen Truffaut-näytös Les 400 coups! Tänään siis uusinta, eilen oli ainakin hyvin ilahduttavaa.

Olenkin nyt siis päättänyt yrittää järjestää itselleni tekemistä ja seuraa, kun kukaan muu sitä ei todellakaan näköjään tee. On todella outoa lukea esim. Ullan blogia joka on ihan täynnä kaikkea sellaista mitä ajattelin ekojen viikkojen erasmuksena olevan. En edelleenkään voi uskoa, etti Paris 3 ole järjestänyt yhden yhtä tutustumisiltaa/bileitä/whatever missä voisin asiaankuuluvasti halveksia espanjalaisten riekkumista (täällä muuten ei näköjään ole kuin saksalaisia ja italailaisia vaihtareita)- mitään tutorryhmien kaltaista luksusta en toki odottanutkaan. Ehkä tämä on kasvattavaa, täytyy oikeasti tehdä työtä oman viihtymisensä eteen. Välillä vaan vittuunnun suuresti, ettei mulle ole annettu edes mahdollisuutta elellä erasmus-kuplassa.

Tämä on kyllä yksi suuri valitusblogi. Ehkä muutosta asiaan seuraa 29. päivän paikkeilla, kun kurssit tällä kertaa *oikeasti* alkavat. Niistä olen kyllä ihan asiaankuuluvan innoissani. Ennen sitä yritän sitten huvitella miten nyt pystyn, ja on tässä toki vähän asioitakin hoidettavana sun muuta.

1 kommentti:

paula h. kirjoitti...

voi elina, voi voi. elokuvat ja rosee sentään kuulostavat ilahduttavilta, ja sun asunto näyttää hyvältä. tosi kiva että kirjoitat blogia, ja tiedä että sua kaivataan myös turussa. kuulostanpa pateettiselta, no mut kuulemisiin, <3 p

ehkä tämä piristäisi http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=62172857