tiistai 19. huhtikuuta 2011

Hahaa, koska etukäteen lupasin eräässä keskustelussa tähänkin aiheeseen tarttua, teen sen.

5. Mitä on rakkaus?

Erään Suuren Runoilijan sanoin

I don't want anything more
Than to see your face when you open the door
You'll make me beans on toast and a nice cup of tea
And we'll get a Chinese and watch TV




Ps: Tää nyt ei siis ollut mikään pelkkä kaukokaihuu-fiilistely, muistan koomisesti herkistyneeni tuosta kertsistä ihan kotoisasti Suomessakin.

4 kommenttia:

Martti kirjoitti...

Ootko varma, että vika on bloggerissa? :) Jos et vaan laittanu siihen linkin "nimikenttään" mitään.. siihen hakasten väliin.

elina kirjoitti...

Hei tänks! Olin ihan siinä uskossa että se insertoi sen vaan ite tohon kun avas kuitenkin sellasen osoiteikkunan, vitsi ehdin tota vartin kiroillen hakatakin. :D Tällästä se on meillä it-ammattilaisilla. (Oon kyl silti sitä mieltä, että jos ei osaa htmlää niin tää on kankee käyttää. Tai ehkä en vaan oo vielä hokannut jotain puolta näistä jutuista, esim. tosiaan miten upottais videon ja muuta pientä mukavaa...)

Martti kirjoitti...

Upotus on tosi helppo. Youtubessa on siinä videon alapuolella:
jaa -->upota.
Valitset siitä sitten sopivan koon. Itsellä leveys 560, korkeuden se määrittää sit automaattisesti. Saat html-koodin jonka pastetat siihen tekstiisi.

elina kirjoitti...

Martti, sä oot mun blogger-tutorialguru! :D Joo okei toikin oli naurettavan helppoa. Jopa sen videon koon muokkaaminen. (Häpeää.) Hyvä kun tää hempeä rakkauspostaus on muuttunut mun omaksi henk. koht. harjottelualustaksi. Nyt seuraava askel on enää järkkärin hankkiminen ja päivän asu -kuvat.